Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

De tuinkas die aan alle wensen voldoet

Het was voor ons een lastige klus om een goede tuinkas te vinden (klik hier om naar de website te gaan). Wij hadden samen namelijk al langere tijd de wens om zelf onze groenten te verbouwen. Wij zijn veel tuincentra afgegaan om de perfecte tuinkas te vinden voor ons. Toen wij uiteindelijk doorhadden dat er via het internet veel meer tuinkassen beschikbaar waren, zijn wij ons hierop gaan focussen. Uiteindelijk hebben wij ons gericht op een tuinkas van Janssens. Deze tuinkassen spraken ons aan doordat er ook veel hobbykassen en budgetvriendelijke kweekkassen beschikbaar waren. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op een tuinkas van Buiten-Goed.

Showroom met erg veel verschillende tuinkassen

Nadat wij via internet een vijftal sites hadden geselecteerd die goede tuinkassen aanboden, hebben wij deze sites benaderd en gevraagd wat zij ons zouden adviseren. Het viel ons gelijk op dat Buiten-Goed erg vriendelijk en behulpzaam was. Zij lieten ons verschillende mogelijkheden zien op het gebied van tuinkassen die wij konden overwegen. Omdat alle informatie voor ons nog een beetje vaag klonk, nodigde Buiten-Goed ons uit om langs te komen bij hun showroom in Barneveld. Wij hebben hier erg goed en duidelijk advies gekregen over de tuinkassen. Doordat wij de kassen ook daadwerkelijk konden zien, werd alles in een keer een stuk duidelijker voor ons. Later is het bezoek aan de showroom voor onze keuze denk ik wel doorslaggevend geweest.

Een tuinkas die aan al onze wensen voldoet

Uiteindelijk hebben wij dus gekozen voor een tuinkas van Janssens. Dit kwam doordat wij in de showroom zagen dat de tuinkas zich erg onderscheid van andere kassen. De adviseur vertelde ons dat de tuinkassen van Janssens van erg sterk materiaal zijn. Daarnaast vonden wij dat deze tuinkas erg mooi was vormgegeven. Wat ons ook erg aansprak, was dat Janssens veel gebruik maakte van maatwerk, hierdoor kon onze tuinkas aan al onze wensen voldoen.

Erg dankbaar

Op dit moment hebben wij onze tuinkas bijna een jaar. Tot op heden zijn wij nog erg enthousiast over onze aankoop en hebben wij absoluut geen spijt hiervan. Daarnaast hebben wij Buiten-Goed ook al veel aanbevolen bij vrienden die ook een tuinkas overwegen te kopen. Wij zijn Buiten-Goed nog steeds erg dankbaar voor hun goede advies en hopen dat zij in de toekomst nog veel meer mensen blij mogen maken met hun tuinkassen!