Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

De stroomvoorziening in het Tiny House

Veel mensen kiezen voor een Tiny House, vooral om financiële en milieuredenen. De kosten spelen in de meeste gevallen een grote rol, omdat een Tiny House goedkoper is dan een gemeenschappelijk huis met 100 vierkante meter of meer. Tegelijkertijd biedt het veel van dezelfde voordelen als een standaard eengezinswoning.
Een ander belangrijk aspect voor veel bewoners van Tiny Houses is de milieubalans.

Tiny Houses hebben niet alleen een veel kleinere ecologische voetafdruk dan huizen van conventionele grootte door hun kleinere bouwstructuur, maar hun verwarmingskosten zijn ook aanzienlijk lager door hun grootte. Er zijn echter verschillende manieren voor de bewoners van Tiny Houses om hun ecologische voetafdruk en dus hun exploitatiekosten aanzienlijk te verminderen. 

Hernieuwbare energieën voor in de Tiny Houses in Lisse

Reeds in dit artikel hebben we Tiny Houses behandeld en hebben we ons expliciet beziggehouden met het thema van de hernieuwbare energiebronnen. Het gebruik van fotovoltaïsche systemen op de daken van Tiny Houses is in ieder geval denkbaar en wordt bijvoorbeeld standaard aangeboden door de firma Wohnwagon. Het gebruik van fotovoltaïsche energie wordt vooral bevorderd door het feit dat de prijzen voor de modules de afgelopen maanden en jaren zijn blijven dalen, wat heeft geleid tot steeds winstgevendere toepassingen.