Kies voor restyling wanneer u uw bedrijfspand laat renoveren en asbest golfplaten verwijderden

Wanneer u uw bedrijfspand een frisse uitstraling wilt geven, schakelt u een specialist in die uw bedrijfspand kan renoveren. Wilt u alleen de gevel laten renoveren? Kies dan voor een gevelrestyling. Hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.

Kies voor een andere uitstraling; ga uw bedrijfspand renoveren en verwijder asbest golfplaten

Een kantoor in een oud grachtenpand een upgrade geven? Of een kantoor van ongeveer 40 jaar laten opknappen? Een professional als Elegast maakt vrijwel alles mogelijk wanneer u hen inschakelt voor het renoveren van uw bedrijfspand. Wilt u uw magazijn, werkplaats loods of bedrijfspand renoveren? Neem hiervoor contact met het team op. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Van plannen tot aan het leveren van draagstructuren en van gevelbedekking tot aan het monteren van de nieuwe bardage; bij de specialist kunt u terecht van A tot Z. U heeft voor uw volledige renovatie maar één bedrijf nodig; een bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt. Dat wilt u toch ook wanneer u uw bedrijfspand laat renoveren?

Een dagelijkse waterdichte oplevering als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten laat verwijderen

U wilt een waterdichte oplevering. Dat begrijpen ze bij een specialist als Elegast. Tijdens een renovatie die u laat doen door een echte vakman, heeft u deze garantie. Heeft u er al eens over nagedacht? Uw productieproces heeft een beperkt overlast en uw goederen beschadigen niet. Zo draait u geen onnodige verliezen. Zodra er een deel van het asbesthoudende dak verwijderd wordt, zorgt het deskundige team dat het deel van het nieuwe dak meteen gemonteerd wordt. Door een strakke planning die nageleefd wordt heeft u zelf geen omkijken naar de renovatie. U kunt tijdens de renovatie een team verwachten, gespecialiseerd in het verwijderen van Eternit asbest golfplaten.