Indrukwekkende vliesgevels voor de achterzijde van je woning

Of misschien heb je wel net een nieuwe woning gekocht en wil je meer weten over vliesgevels en de mogelijkheden van dit type gevel? Bij Peeters, die al jaren gespecialiseerd is in ramen en bouwwerken met glas, vertellen ze je er alles over. Deze specialist in vliesgevels realiseert jaarlijks heel wat projecten met vliesgevels en dit voor zowel particulieren als ondernemingen.

Steeds meer vliesgevels voor particulieren

De laatste jaren hebben vliesgevels aan populariteit gewonnen. Logisch want dit type gevel heeft heel wat voordelen. De belangrijkste reden waarom heel wat mensen voor een glasgevel kiezen, is omdat het er natuurlijk goed uitziet. Een glazen gevel geeft je woning onmiddellijk een zeer bijzondere uitstraling. Bovendien kun je, zeker als je met Peeters werkt, super voordelig een vliesgevel laten plaatsen. Aangezien dit soort gevel volledig opgetrokken is uit aluminium en glas, blijven de kosten schappelijk. Een offerte voor een vliesgevel is snel aangevraagd bij Peeters en met plezier komen ze persoonlijk met jou je plannen bespreken.

Ecologisch verantwoorde vliesgevels

Het feit dat steeds meer mensen een ecologische reflex hebben, speelt ook in de kaart van vliesgevels. Deze gevel isoleert immers heel goed, waardoor je je ecologische voetafdruk en je impact op het milieu drastisch kunt beperken. Concreet wil dit immers zeggen dat je een stuk minder moet gaan verwarmen. Ook in de zomer moet je geen angst hebben. Door rekening te houden met het glas, ventilatie en de juiste toepassingen te gebruiken, blijft de warmte in de zomer beperkt. Vliesgevels zijn een prima oplossing, het hele jaar door.

Prachtige vergezichten met een vliesgevel

Vliesgevels zijn een super lichte constructie, zonder dragend vermogen, waardoor deze snel en tegen een scherp prijskaartje geplaatst kunnen worden. Dit merk je snel als je een prijs of een offerte voor een vliesgevel gaat opvragen. Als je voor dit type gevel kiest, heb je enorm veel lichtinval en een perfect zicht. Heel wat mensen kiezen achteraan hun woning dan ook voor een vliesgevel. Zeker als je een mooie tuin hebt, geeft een vliesgevel een prachtig panoramisch zicht. Wens je je vliesgevel helemaal af te maken, dan combineer je deze met zonwering. Aan de perfecte adresjes om dit te realiseren, kunnen de specialisten van Peeters je zonder probleem helpen.

Ben jij wel te vinden voor moderne architectuur en wil je de mogelijkheid van een vliesgevel bekijken met een echte specialist? Contacteer vandaag nog de mensen van Peeters. Maak een afspraak, laat je inlichten en vraag een offerte op. Kies voor de vliesgevel van je dromen en realiseer een prachtig architecturaal project. Je zal er geen spijt van hebben.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel