SYM Fiddle

SYM Fiddle

  • augustus 3, 2016
  • 0 comments

SYM ofwel de Sanyang Motor Co. is een fabrikant van auto’s, scooters en motoren die in 1954 werd opgericht in Taiwan. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een groot bedrijf dat jaarlijks 600.000 brommers en motorfietsen produceert, en 20.000 auto’s onder de vlag van Hyundai. In Nederland zien we vaak de SYM scooters rijden zoals de SYM Allo, de SYM Mio en uiteraard de SYM Fiddle. Het huidige type, de SYM Fiddle II S50 is een prachtige scooter met retro styling die ideaal is voor in de stad en ook daarbuiten.

 

SYM Fiddle II

Het nieuwe model van de SYM Fiddle is een prachtig voorbeeld van betaalbare kwaliteit. De scooters van SYM zijn veel goedkoper dan vergelijkbare Europese merken zoals Vespa en Peugeot, maar leveren meer kwaliteit dan de goedkope retro scooters. Dat komt omdat SYM veel aandacht besteed aan hoogwaardige modellen met opvallend veel luxe. Daarnaast hebben ze ook goed oog voor design. Bij de SYM Fiddle II S50 wordt de klassieke retro look perfect gecombineerd met een moderne uitstraling.

 

Een SYM Fiddle voor elke smaak

De SYM Fiddle II S50 is verkrijgbaar in twee kleuren; Iron Grey en Coffee Brown. De grijze versie is modern en een beetje futuristisch van karakter, het bruine model straalt authentieke klasse uit. De SYM Fiddle is daarnaast uitgerust met een krachtige 50cc viertakt motor waar je vlot mee door het verkeer kunt rijden, zowel met een snorfiets van 25km/u en een bromfiets uitvoering die tot 45 km/u mag rijden.

 

De SYM Fiddle II is een prachtige scooter tegen een zeer scherpe prijs, bekijk dit model direct in de online shop.