Met de nieuwste Adidas ACE beoefen je meesterlijke controle uit

Adidas ACE voetbalschoenen

Wil je net zo domineren als Paul Pogba en Mesut Özil, probeer dan eens de nieuwste Adidas ACE voetbalschoenen. Ontworpen voor sterke, maar technische voetballers. Adidas heeft er weer een geweldige voetbalschoen bij. Met de slogan ‘meesterlijke controle’ wordt de schoen perfect beschreven. Ben jij een voetballer die speelt op precisie, kracht en stabiliteit? Dan is wellicht de aller nieuwste Adidas ACE 17+ iets voor jou.

Adidas ACE 17+

De laatste versie van de ACE lijn is de Adidas ACE 17+. Deze wordt gedragen door niemand minder dan Paul Pogba. De Franse superster van Manchester United is onvermoeibaar en bepaalt wedstrijden met zijn speelstijl. Dat komt onder andere door de speciale specificaties van de voetbalschoen. Allereerst is de Purecontrole speciaal aangebracht. Dit zorgt voor extra stabiliteit en een geweldige balcontrole. Dit wordt nog eens versterkt door de Primeknit-bovenwerk dat zich volledig naar je voet vormt. Met de Total Control-noppen voel je daarbij geweldige controle en stabiliteit op hoge snelheden. Wordt de baas van het veld en wordt onnavolgbaar voor tegenstanders. De Adidas ACE 17+ laat je dit gevoel ervaren.

 

Een Adidas ACE 17 kun je erg gemakkelijk online bestellen. Er zijn vele webshops die je daarbij kunnen helpen, maar kijk goed naar de prijs. Sommige webshops zijn namelijk veel goedkoper dan in de winkel. Niets is fijner dan dat je op een geweldige voetbalschoen vele euro’s bespaart! Bestel dan ook direct online je gewenste voetbalschoenen.

http://www.voetbalschoenenwinkel.com/adidas-ace-lijn/