Ace Magazine
Image default
Muziek

Een Nederlandse band die de gang er goed inhoudt

Wat is er leuker dan een Nederlandse band die op jullie zilveren huwelijksfeest de sterren van de hemel komt spelen? Het zal de mensen die het geluk hebben daarbij te mogen zijn nog lang heugen. Een Nederlandse band weet wat de mensen graag willen horen en kan iedereen meekrijgen.

 

Hollandse hits

Zo’n band kan natuurlijk de beste Hollandse hits spelen. Wanneer je van een ‘bruine café’-sfeer houdt is dat natuurlijk helemaal geweldig. Wat je ook aanvraagt, ze toveren het zo uit de boxen. Wanneer je boekt via Evenses, ben je verzekerd van een goede band. De selectiecriteria die dat entertainmentbureau hanteert, zijn namelijk niet mis. Daarom is iedereen ook zo te spreken over hen. De recensies liegen er niet om.

 

Of toch een bekende band?

Een Hollandse band is al super, maar bij Evenses kun je ook een Nederlandse band laten komen die bekend is. Als je uitverkoren bent een knalfeest te organiseren naar aanleiding van een jubileum van de tennisclub, die heel wat leden heeft, dan is een bekende band toch wel een superverrassing. Het budget is voor zo’n feest ook wat hoger dan als je het voor je eigen jubileum zou moeten regelen, hoewel dat ook vaak gedaan wordt. Iemand die 40 wordt en Racoon even over laat komen om een paar nummers te laten spelen… Het zou zomaar kunnen dat je dat binnenkort meemaakt…

 

Gerelateerde artikelen

Besparen als gitarist

Op zoek naar een uitstekende drive in show in Enschede?

De ontwikkeling van goatrance en psytrance