Acemag

CEX funwear. T shirts, sokken, kussenslopen en baseball caps met de opdruk van CEX funwear.

CEX funwear onderscheid zich als merk en streetwear brand door gebruik te maken van alleen hoge kwaliteits producten.

Zo zijn de t shirts gemaakt in een eerlijke fabriek en van hoge kwaliteit. In de meeste gevallen zelf 100% katoen in 180-200 grams variant.

De afdruk wordt bijna altijd in huis gedaan met een van onze DTG printers. Hiermee kunnen we rechtstreeks printen op de stof. Dit zorgt voor een professionele afdruk die langer mee gaat dan vele andere aanbieden. Omdat we dit in huis kunnen printen kunnen we ook grotere oplagen verwerken en ervoor zorgen dat deze snel bij u wordt aangeboden door een van onze vervoerders.

Op de website van CEX.EU is een ruim aanbod van artikelen met de opdruk van het logo CEX Funwear. Daarnaast is het tevens mogelijk zelf een ontwerp te maken en deze daarna meteen te bestellen. Met onze online ontwerp module kunt u een ontwerp geheel zelf aanmaken, gebruik maken van een van de vele templates waar u uit kunt kiezen of uw eigen bestand te uploaden. Zelfs foto´s direct uit de social media zoals faceboo kunt u direct inlezen in onze ontwerp module.

Wilt u na het lezen van bovenstaande meer weten over de produkten van CEX funwear. Kijk dan eens op hun website te vinden in onderstaande link. Of klik hier.

https://www.cexfunwear.nl/

https://www.cexfunwear.nl