Hoe jij als ouder het zelfvertrouwen van je kind kunt vergroten

Je merkt dat je kind wat teruggetrokken is. Maar om nu meteen een pedagoog of psycholoog in te schakelen gaat misschien wat ver. Met een fairy door kunnen kinderen gevoelens makkelijker verwoorden. Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruitziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Het is makkelijker geworden om het zelfvertrouwen van kinderen op een creatieve manier te vergroten. Dat komt door de introductie van de fairy door. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Wil je ook gebruikmaken van de fairy door? Het nieuwe pedagogisch verantwoorde speelgoed waarmee je op een constructieve manier met je kinderen kunt spelen? Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!