Ace Magazine
Image default
Huishoudelijk

Keukenapparatuur van Keukenwinkel.nl

Keukenapparatuur voor iedere keuken!

Keukenapparatuur voor iedere keuken ! Bij keukenwinkel.nl vindt u inbouwapparatuur  van vele bekende merken. Betaalbare keukenapparatuur hebben wij in keuken apparatuursets geplaatst om u het maximum voordeel te bieden.

  1. Met een ruim aanbod van onder andere ovens, stoomovens, magnetrons maar ook een combi magnetronoven, gaskookplaten en inductie kookplaten , koelkasten en vriezers, afzuigkappen, mengkranen, kokend water kranen en kokend water boilers heeft u een ruime keuze uit A-merken apparatuur voor uw nieuwe keuken, waar onder merken als Aeg, Atag, Franke, Liebherr koelkasten en vrieskasten, Novy(v/h Itho), Zanussi, Kuppersbusch, Falcon fornuizen en Lofra fornuizen.
  2.  APPARATUURSETS worden samengesteld uit de merken die in hoofdmenu onder Keukenapparatuur worden vermeld. De set prijs is de laagst mogelijke prijsstelling voor inbouwapparatuur en komt daardoor niet meer in aanmerking voor de extra bonuskorting. Wel is het mogelijk apparaten uit te wisselen met behoud van de set prijs. Dit geldt voor inbouwapparaten vermeld op deze website. Het prijsverschil tussen de verwisselde apparaten wordt verrekend bij uw bestelling.

Nieuwe keukenapparatuur kopen

Een nieuwe keuken is samengesteld uit verschillende onderdelen. De verschillende keuken elementen komen vaak van verschillende leveranciers . Met meer dan 30 jaar ervaring is keukenwinkel.nl de specialist als het gaat om nieuwe keukenapparatuur. Op onze website hebben wij in verschillende categorieën een grote collectie complete keukens in verschillende prijs klassen.

 

Ga nu naar www.keukenwinkel.nl! U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl. 

https://www.keukenwinkel.nl/