Gastblog: Glossy Cleaning, uw schoonmaakpartner in de regio Nijmegen. – Schoonmaakbedrijf

Gastblog: Glossy Cleaning, uw schoonmaakpartner in de regio Nijmegen. – Schoonmaakbedrijf

  • juli 15, 2019
  • 0 comments

Welkom op deze gastblog die ik als vaste klant van Glossy Cleaning mag schrijven.

Hierin neem ik u mee naar mijn beleving in de samenwerking met Glossy Cleaning. Ik ben een zeer ethousiaste en jarenlange afnemer bij Glossy Cleaning en het blijft mij steeds weer verbazen hoe spik en span het er uitziet. Ook heb ik een prettige band samen met Miranda Helsper. Wat mij vooral opvalt in de netheid is de realisatie van stofvrije ruimtes. Erg fijn dat mijn klanten in een altijd schoon en opgeruimde ruimte komen. Via deze weg wil ik dan ook Glossy Cleaning bedanken voor zijn jarenlange inzet bij onze organisatie.

Glossy Cleaning verzorgt naast het onderhouden van uw kantoorpand ook glasbewassing in de regio Nijmegen.

Zij adviseren u graag over de juiste hoeveelheid van het onderhoud, om een continu glanzend schoon resultaat te realiseren. Meerdere frenquenties glasbewassing verlengt immers ook de levensduur van uw kozijnen en ramen. Wij wassen uw ramen altijd streeploos en vlekkeloos schoon.

Ook het vuil tussen de richels en op uw kozijnen wordt weggespoeld, u kunt rekenen op een goede schoonmaakbeurt van uw ramen.

Na bewassing droogt het oppervlak volledig streep- en vlekkeloos op. Doordat er vanaf de grond kan worden gewerkt is dit niet alleen een stuk veiliger maar vaak voor u ook een stuk voordeliger, zo heeft u bijvoorbeeld geen hoogwerker nodig.
Waar mogelijk wassen wij uw ramen gewoon met de hand. Hiervoor maken onze gekwalificeerde glazenwassers gebruik van gespecialiseerde schoonmaakmiddelen voor een glanzend en uitstekend resultaat.

Naast het uitgebreid besproken glasbewassing kunt u ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden bij Glossy Cleaning terecht. Op de website vindt u uitgebreid met welke werkzaamheden wij u van dienst kunnen zijn. Hiervoor verwijs ik u dus ook graag door. 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in nijmegen of wilt u een ervaren glazenwasser uitproberen? Twijfel niet en kies direct voor schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning uit Nijmegen. Neem de proef op de som en laat ons een test schoonmaakbeurt uitvoeren. Hierbij betaald u alleen de uren die wij voor u werken. En dus géén ellelange clausules en/of contracten. Gewoon simpel en voordelig. Evenals glasbewassing verzorgt Glossy Cleaning ook het kantoren schoonmaken

 

 

 

 

http://www.glossycleaning.nl