De hele week genieten bij een restaurant in Oss

Het is wel erg ouderwets om te denken dat je alleen op vrijdagmiddag kunt borrelen en alleen in het weekend uit eten kunt. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van doordeweeks uiteten gaan. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje! Je kunt nu eenvoudig jehttps://dnw-oss.nl/ tafel online reserveren.

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Er zijn heel erg veel verschillende bieren. Heb jij ze allemaal al geproefd? Bij restaurant De Nieuwe Wereld kun je er al veel van je lijstje afstrepen. Zij schenken allerlei verschillende speciaalbieren. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Je kunt dagelijks genieten van een speciaal menu bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Doordeweeks kun je bijvoorbeeld profiteren van de ‘Benefits days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’.