Acemag

Zilveren munten verkopen

Kevelam verkoopt munten daarvoor is het wel nodig om munten in te kopen. Wilt u bijvoorbeeld stoppen met verzamelen, omdat u geen interesse meer heeft in de zilveren munten? Dan kunt u ze voor een goede waarde verkopen aan Kevelam. De specialist in muntenhandel, al meer dan 40 jaar.  

 

Bij Kevelam aan het juist adres

Wilt u dat uw munten gewisseld worden voor een goede prijs volgens de dagprijzen? Kies dan voor Kevelam. Zij zijn al vele jaren de munt- en edelmetaal specialist met marktkennis, internationale klantenbestand en lage overheadkosten. Niet alleen voor Kevelam een voordeel maar voor u als klant zeker ook. Hierdoor kunnen zij de laagste prijzen hanteren en de munten inwisselen tegen een goede reële prijs. U kunt daarnaast kiezen voor het uitbetalen in contant geld. Het verkopen van zilveren munten zorgt voor een goede opbrengst, doordat deze munten veel waarde bevatten. Wilt u het meest terugkrijgen voor de munten? Houdt dan de koersen goed in de gaten zodat u het meeste rendement behaalt op de munten. Bij Kevelam maakt het overigens niet uit hoeveel munten u per keer in wilt wisselen.

 

De soorten zilveren munten

Zilveren munten zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Zo heeft Kevelam een rijk assortiment in Zilveren guldens, rijksdaalders, zilveren maples en zilveren eagles. Heeft u een van deze soorten waar u binnenkort vanaf wilt? Neem dan contact op met Kevelam of bezoek de website voor meer informatie. Zij helpen u graag verder bij het inwisselen van de munten.