Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Botgroeistimulator

Ik heb een botgroeistimulator nodig. Ik ben met mijn domme kop gevallen tijdens het snowboarden. We gingen met zijn allen op wintersport en dan ga je natuurlijk van diverse soorten pistes af. Stom maar waar ging ik van een piste waar je eigenlijk nog helemaal niet vanaf mocht omdat het sneeuw niet dik genoeg was en de stenen nog boven het sneeuw uit kwamen. Ik raakte dus zo’n steen en viel gigantisch verkeerd. Nu heb ik dus meerdere botbreuken. Namelijk in mijn pols en mijn arm. Nu heb ik iets nodig wat de groei van mijn botten kan stimuleren. Een botgroeistimulator dus. Ik ben daarom bedrijven gaan opzoeken die iets hebben waarmee ik snel weer dingen kan doen in plaats van de genoemde rusttijd van 6 weken te hoeven negeren en ik veel eerder weer leuke dingen kan doen.

 

Googelen op botgroeistimulator

Ik ben gaan Googelen op botgroeistimulator en ik kwam al vrij snel uit bij de Osteotron IV op osteotron.nl. Deze stimulator zorgt (uiteraard zonder pijn) in slechts 20 minuten per dag voor verbetering van de genezing van je botbreuken. De Osteotron IV produceert laag intensiteit pulserend ultra geluid (LIPUS) en die schijnen veel te kunnen betekenen voor jouw herstel. Ik ben dus een beetje door gaan zoeken op de website van de stimulator en kwam er toch al snel op uit dat ik dit apparaat prima kan gebruiken wat betreft de genezing van mijn botbreuken.

 

Osteotron.nl

Ik ben gaan kijken voor een botgroeistimulator van osteotron.nl en al snel dacht ik dat het allemaal prima zou gaan. Ik kreeg er in de loop van de tijd ook een stuk minder last van alleen vond ik het natuurlijk wel een beetje eng in het begin. Je gaat namelijk een apparaat stralingen laten zenden door je lichaam. Maar alles is goed verlopen en alles was snel genezen. Ben jij ook op zoek naar een botgroeistimulator? Dan raad ik jou Osteotron.nl aan met hun Osteotron IV!

Kijk voor meer informatie op www.osteotron.nl!