Ace Magazine
Image default
Geschenken

Relatiegeschenken voor de winter: de leukste ideeën!

De winter is alweer in aantocht! Ook dan is het leuk om relaties te verrassen. Juist dan. Tijdens de donkere, gure dagen is het leuk om iets verwarmends te krijgen. Iets verwarmends voor binnen of voor buiten. Of natuurlijk iets sfeervols voor Kerst! We hebben voor de winter de leukste ideeën voor geschenken op een rijtje gezet om relaties óf medewerkers aangenaam mee te verrassen en te verwarmen. 

 

Bruikbaar

Je kunt werkelijk plenty aan relatiegeschenken bedrukken met je logo. We hebben het heel bewust over bedrukken, want zo haal je er zelf ook wat uit: naamsbekendheid en goede associaties met je merk. Je krijgt er dus meteen iets voor terug! Wat is dan effectief om te geven? Iets bruikbaars is dan heel belangrijk. In de winter regent het regelmatig in Nederland, dus een paraplu bedrukken is al een goed voorbeeld van zo’n bruikbaar relatiegeschenk. Jij als merk bent goed zichtbaar voor de relatie én voor de omgeving. Maar natuurlijk snappen we het ook als je in de winter iets sfeervollers wilt geven. Vooral met de feestdagen. 

 

Warm en smakelijk

In de winter zit je het liefst op de bank, lekker warm onder een dekentje met een stomende kop koffie, thee of warme chocolademelk. Daarom zijn fleecedekens altijd een goede gift. Die zijn leuk om je naam op te borduren. Of je kunt een mok geven. Die zijn ook leuk om te vullen met lekkers. Chocola werkt dan vaak goed. Liefde gaat immers door de maag! Een echt kerstachtig geschenk dat ook enorm effectief is, is de adventskalender. Elke dag haal je er een chocolaatje uit en dus zie je elke dag het logo. Zo blijf je hangen in het geheugen. 

 

Sfeer

Wie houdt er niet van warmte, licht en sfeer in huis? Daarom zijn kaarsjes ook een mooie gift. Met of zonder geur. Ze worden haast altijd wel gebruikt. Maar ook kleding draagt bij aan warmte voor je relatie. Laat fijne hoodies bedrukken of sokken. Voor buiten kun je overigens handschoenen of sjaals van je logo voorzien, of als het wat groter mag, jassen!