Paul Mas wijn en Zenato wijn tijdens een heerlijke barbecue

Op een heerlijke zomeravond mag Paul Mas of Zenato wijn uiteraard niet ontbreken. Heeft u een barbecue georganiseerd? Dan wilt u uiteraard bij ieder gerecht een lekkere kwaliteitswijn aan uw vrienden of familie schenken, maar welke wijn kiest u dan? Wanneer u rood vlees of wild gaat bereiden, kiest u voor een heerlijke rode wijn van Paul Mas of Zenato. Bij vis, zoals zalm of schaal- en schelpdieren, smaakt een droge witte wijn lekker. Bij Wijnhuis Oss kunt u terecht voor wereldwijnen die allen met zorg geselecteerd zijn. Hier kunt u tevens advies inwinnen welke wijn smaakt bij welk gerecht.

Kies uit verschillende kwaliteitswijnen als Paul Mas wijn en Zenato wijn

Drinkt u graag wijn? Rode of witte? Of bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor een wijnliefhebber? Dan kiest u natuurlijk enkel voor de beste kwaliteitswijnen die verkrijgbaar zijn bij een échte wijnspecialist. Wijnhuis Oss is zo’n wijnhuis waar u terecht kunt voor de lekkerste rode, witte en rosé wijn van toonaangevende merken zoals Paul Mas en Zenato. Hier worden alle wijnen met zorg geselecteerd en men proeft ook wat af om het uitgebreide en passende wijnassortiment op peil te houden. U kunt langsgaan in de winkel of eenvoudig online bestellen bij Wijnhuis Oss.

Paul Mas wijn of Zenato wijn proeven? Bezoek een proeverij!

Bent u benieuwd naar een Italiaanse droom in een wijnglas? Dan is Paul Mas wijn of Zenato wijn echt iets voor u. Bezoek eens samen met uw vrienden, familie of collega’s een wijnproeverij in een gewaardeerd wijnhuis. Iedere maand kunt u Wijnhuis Oss binnenlopen om heerlijke witte, rode of rosé wijn, van bijvoorbeeld Paul Mas of Zenato, in een bepaald thema te proeven. Naast dat u de wijnen kunt proeven, komt u veel te weten over de oorsprong van de wijnsoort, zoals het land van herkomst en de druivensoort. Bovendien weet u na een wijnproeverij exact welke wijn bij welk gerecht past. Iedere wijn heeft namelijk een andere smaak en afdronk, waardoor de ene wijn beter past bij een kaasplankje en de ander bij de barbecue.