Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Glutenvrij eten bij één van deze twee veganistische restaurants

Volg je een glutenvrij dieet? Dat snappen ze bij de veganistische restaurants van Gys in Utrecht helemaal. Niets is zo moeilijk om met dit dieet onbezorgd te genieten van een lunch, diner of borrel. Van te voren plannen waar je wel of geen glutenvrije gerechten kan nuttigen is niet het leukste om te doen. Vaak is het assortiment dan ook nog een beperkt. Gys in Utrecht is gespecialiseerd in glutenvrije gerechten. Je kan hier vegan, vegetarisch en 100% biologisch eten. Dit is het enige restaurant dat ook echt 100% biologische gerechten serveert. Je hebt de keuze uit twee sfeervolle veganistische restaurants. Een in Voorstraat, maar ook aan de Amsterdamsestraatweg. 

Al hun gerechten zijn glutenvrij te verkrijgen

Alle gerechten bij dit vernieuwende restaurant zijn glutenvrij te verkrijgen. Zij bieden vegetarische en veganistische opties aan. Mocht je willen bestellen bij Gys weet dan dat niet alle gerechten standaard glutenvrij zijn. Geef dit altijd even aan bij het personeel van deze leukte tent. Ook al is een gerecht niet standaard glutenvrij, ze maken hem namelijk graag zonder gluten voor je klaar! Het personeel van Gys is op de hoogte van diverse soorten allergieën. Ook als je eventueel andere allergieën of dieetwensen hebt, houden zij hier graag rekening mee.

Boek een tafel bij Gys in Utrecht

Heb je al zin in één van de heerlijke glutenvrije desserts of andere heerlijke gerechten? Boek snel een tafeltje bij één van de twee veganistische restaurants van Gys. Zo kan je ultiem genieten van een heerlijke lunch zonder dat jij je vooraf druk hoeft te maken over de glutenvrije opties bij dit restaurant. Wil je toch eerst even het menu inzien om te kunnen zien dat al hun gerechten ook glutenvrij zijn te verkrijgen? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk het 100% biologische menu op de website van dit restaurant.