Tips voor het huren van een goede stripper

Welke mevrouw vindt één uitdagende jongeman die op muziek met haar beweegt nou niet heerlijk? Opwindend en echt genot. Veel meiden betalen maar al te graag om die mooie en gespierde gozer uit de kledij te zien gaan! Bij iedereen die een leuk party te vieren heeft blijkt dit een uitstekend idee. De stripper wordt veel besteld bij 1 vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest. Een ieder wordt opgewekt bij een striptease act. Male strippers bieden meestal stripacts als politie, brandweer, construction worker ofwel marine officier. Bovendien blijven alternatieve kostuums vaak denkbaar.

Huur een stijlvolle striptease show 

Een stripper bij een partijtje maakt elke party regelmatig veel beter. Aftellen richting dé party met de striptease show blijft ontzettend opwindend! Bij veel sites kan jij verscheidene striptease show gadeslaan. Veel strippers hebben een stripshow als politie. Bestel de strip show enkel bij een gerenommeerd boekings agency. Een hoop bureaus adverteren met foto’s van strippers welke niet meer strippen. Kijk voor ’t bestellen van je strip show vooral bij boekingsbureaus welke meer dan 10 jaar bestaan. Dit zijn er maar een paar in Nederland. De meeste bureaus bestaan maar een paar jaar en verdwijnen dan weer. Meestal zijn die vluchtige bureaus dan ook opgericht door strippers zelf. Wat zij vaak doen is dan foto’s van andere nepstrippers op hun site zetten en als die stripper dan geboekt wordt, dan gaan zij zelf naar de boeking toe. Op zich slim van hen om meer boekingen te krijgen, maar niemand is daarbij gebaat. De klant is terecht boos, en ook de stripper zelf heeft daardoor geen leuke avond bij het geven van het optreden. Het is dan ook niet zo gek dat dat soort bureaus vaak al binnen een paar jaar ophouden te bestaan. Gelukkig zijn er ook bureaus zoals Striptease Nederland (https://www.stripteasenederland.nl) Zij zijn al sinds 2012 actief en zoals je leest niet zonder reden.  

Zo fris en gespierd als een mannelijke stripper 

Stripper worden blijft nooit zo eenvoudig als het lijkt. Anders dan de gros mensen denken blijven strippers doorgaans hbo opgeleid. Het is cruciaal dat 1 stripper uitstekend getraind blijft. Voor mooie abs blijken strippers veelal constant op dieet. Een goede stripper doet geen ordinaire optredens. Doorgaans gaat de goede stripper bovendien nooit naakt, zodat daar een beetje te fantaseren blijft. Zo blijft 1 stripper inhuren dus voor een ieder haalbaar.