Schemerschakelaar voor buiten

De donkere dagen komen er weer aan

Het was nog lange tijd extreem warm dit jaar en je zou haast vergeten dat het al bijna herfst is. Heerlijk zo’n verlengde zomer en dat mag ook wel na een relatief slechte start. Maar de dagen worden nu in rap tempo korter; het wordt steeds vroeger donker en als je vroeg de deur uit gaat is het nog niet licht.

Het wordt dus weer tijd om de buitenverlichting na te lopen. Goed werkende buitenverlichting verhoogt niet alleen het wooncomfort maar is ook een belangrijke factor als het gaat om inbraakpreventie. Een donker huis in een donkere omgeving is een makkelijk doelwit voor inbrekers. Een schemerschakelaar biedt uitkomst!

Nooit in het duister

Door gebruik te maken van zogeheten schemerschakelaars zorg je ervoor dat je buitenverlichting altijd op tijd aan gaat en natuurlijk weer uit wanneer het buiten licht wordt. Je kunt met deze schakelaar eenvoudig instellen bij welke lichtsterkte je wenst dat de verlichting brandt. Geen gedoe dus nu het steeds vroeger donker wordt want je schemerschakelaar zorgt ervoor dat de verlichting automatisch eerder aan gaat.

Kleine moeite groot gemak

Een schemerschakelaar is eenvoudig zelf te monteren en in te stellen. Daarna staat je huis nooit meer in het donker. Het hele jaar rond gaat de verlichting op het juiste moment aan en uit zonder dat je erover na hoeft te denken!

En dat is natuurlijk fijn als je plots weer in het donker thuis komt. Even zo fijn is het trouwens voor anderen die in het donker bij jou aan huis komen; zo kunnen ze je huis vanaf de straat goed zien maar bovenal voelt het nog welkom ook als er een lampje brandt. Voor een ruime keuze aan schemerschakelaars kan je bij de installatievakwinkel terecht. Een betrouwbare partij en ook nog eens scherp geprijsd!