Ontvang deskundig en persoonlijk advies bij de aanschaf van uw industriële laptop of tablet

Zoekt u kwalitatief hoogstaande producten voor mobiele datasystemen, data acquisitie of seriële en instrument communicatie? Dan gaat u naar een specialist als Fieldworks Direct B.V. Het is van belang dat u goed nadenkt over de aankoop van een industriële laptop of tablet. Het is dan ook vaak gewenst om deskundig en persoonlijk advies te ontvangen. Ook daarvoor bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Het doel is dan ook het opbouwen van een langdurige relatie. Maak uw wensen kenbaar en u ontvangt een industriële laptop of tablet die geheel aan uw wensen voldoet. Bekijk het aanbod online en filter uw zoekopdracht op verschillende categorieën zodat u binnen no time de juiste apparatuur heeft gevonden.

Een industriële laptop die voldoet aan internationale criteria

De producten van de specialist voldoen aan de internationale criteria zoals de MIL-STD 810G, IP-ratings (IP54 en IP65) en de MIL-STD 461E/F. Zo weet u zeker dat uw aangeschafte producten bij Fieldworks Direct B.V. van de beste kwaliteit is. Dat wilt u toch ook? Waar u ook bent, u kunt altijd rekenen op de hoogwaardige kwaliteit van een industriële laptop of tablet. Zelfs wanneer u zich in de meest zware omstandigheden bevindt. Zo kunt u altijd en overal uw werk uitstekend uitvoeren. Ideaal wanneer u veel onderweg bent of elke keer op een andere locatie werkzaam bent. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Lichtgewicht industriële tablet

Weet u wat het verschil is tussen een industriële tablet of laptop? De tablet is in dit geval lichter en voorzien van een ingebouwd toetsenbord. Zo kunt u het met één hand bedienen. Hierdoor kunt u ze overal mee naartoe nemen en vergen ze weinig ruimte. Binnen het assortiment van Fieldworks Direct B.V, vindt u industriële tablets van verschillende gerenommeerde merken zoals Ruggon, Getac, Xplore, Panasonic en Durabook. Maar ook verschillende soorten laptops zitten in het aanbod. Benieuwd welke industriële tablet of laptop het meest geschikt is voor uw doeleinde? Het specialistisch team van Fieldworks Direct B.V. vertelt u graag alles over de eigenschappen van elk apparaat.