Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

Hoe zit het met True Wireless technologie voor hoofdtelefoons

True Wireless-technologie begint beter te klinken voor goedkoper. En enkele grote merken doen betaalbare audioproducten evenals JBL. Ik was dan ook heel blij dat ik eindelijk een paar JBL true draadloze koptelefoons onder de $ 100 kon zien. Hoe presteren ze? En passen ze bij je oren en luisterstijl? Laten we eens kijken in deze JBL Tune 120TWS True Wireless Earphones Review.

Hoewel het me een paar keer probeerde te onthouden welke kant op was, zijn deze oordopjes gemakkelijk in je oren te duiken en ze bieden een zeer effectief niveau van geluidsisolatie. In feite hebben ze waarschijnlijk een aantal van de goedkopere hoofdtelefoon met ruisonderdrukking verslaan. En hoewel de oortjes een beetje uit de oren steken (voor diegenen die om esthetiek geven), vond ik ze heel knus en comfortabel om te dragen gedurende lange perioden. (U vindt 3 oordopjes met verschillende afmetingen in de doos voor een optimale pasvorm).

Batterijduur

U krijgt in totaal 16 uur batterijduur van de Tune 120TWS. En u kunt maximaal 4 uur achter elkaar luisteren voordat u ze opnieuw in de oplaadcassette moet plaatsen. De oplaadbehuizing Tune 120TWS heeft ongeveer 2 uur nodig om volledig leeg te laden, met behulp van een micro-USB-aansluiting. Een micro-USB naar USB-oplaadkabel is inbegrepen in de doos.

Bluetooth-versie

Hoewel JBL de oudere Bluetooth 4.2-versie gebruikt, heb ik geen gevallen van signalen of onderbrekingen ondervonden, zelfs niet in het midden van Manhattan, of zoals sommige audiofielen het zouden noemen, Bluetooth City.

Roep Helderheid op

Helderheid bellen was beter dan ik had verwacht. En hoewel de overdracht misschien niet zo glashelder is als de Apple AirPods of RHA TrueConnect, bijvoorbeeld, was ik in staat om een ​​verstaanbaar gesprek te hebben in het midden van de stad.

Functionaliteit en bedieningselementen

Ik vind dat JBL is gegaan met knoppen aan de zijkanten van de oordopjes in plaats van touchpads, die vaak te gevoelig zijn om aan te raken. Deze twee knoppen besturen de gebruikelijke functies, zoals afspelen / pauzeren, track skipping, oproepen en activering van de spraakassistent. Volumeregeling is het enige dat ontbreekt. Maar zelfs de Apple AirPods hebben geen volumeregelaar, tenzij je Siri erbij betrekt.

Hoewel de Tune 120TWS een beetje zonder fratsen is, heeft JBL enkele doordachte details toegevoegd, zoals het magnetiseren van de knoppen zodat ze aan elkaar blijven kleven als je ze in je zak gooit of op tafel laat liggen. En hoewel de Tune 120TWS misschien niet stevig genoeg is om bestand te zijn tegen overrijden door een auto, ziet hij er zeker solide genoeg uit om wat slijtage aan te kunnen.

Lows van de hoofdtelefoon

De Tune 120TWS levert een enorme bas. Droog en grip, je hoort veel punch wanneer je naar pop luistert. En hiphopfans zullen waarderen hoe subby deze knoppen kunnen krijgen. Het low-end geeft ook veel warmte en weelderigheid aan rocknummers. En hoewel cello’s niet veel details vertoonden, gaven deze knoppen een rijke kleur en grootsheid aan het instrument. Luisteren naar akoestische dubbele bas slaps, het low-end voelde soms als overkill. Dus, jazzfans willen misschien op hun hoede zijn. Maar verder zijn de dieptepunten veelzijdig genoeg om vrijwel elk genre aan te kunnen.

Mids van de hoofdtelefoon

Je kunt verwachten dat de huidige bovenste mids met de lagere middentonen een beetje worden weggeschept. Dus, de zang leunt een beetje naar voren en je krijgt over het algemeen een relatief dynamisch gevoel. En hoewel dit zorgt voor een leuke geluidshandtekening, hebben rock- en poprockfans misschien wel honger naar een beetje meer body en expansiviteit bij het luisteren naar grote hooks. Dat gezegd hebbende, biedt de Tune 120TWS een schoon geluid voor een draadloos paar toppen in deze prijsklasse. Akoestische gitaarklanken, bijvoorbeeld, zijn goed gescheiden, vooral omdat ze de hogere frequenties binnendringen. Deze knoppen zijn dus ook geschikt voor genres met ingewikkelde akoestische arrangementen, zoals folk en bluegrass.

Highs van de hoofdtelefoon

U zult niet veel transparantie krijgen wanneer u naar strings in dit bereik luistert. Maar voor 100 dollar zijn deze draadloze knoppen niet voor kritisch luisteren. Het high-end geeft echter een beetje snap aan percussie-instrumenten in poptracks. En hoewel je niet veel sprankeling zult horen, zijn de hoge tonen niet stom klinkend. En aan de andere kant zullen degenen met gevoeligheid voor hoge frequenties deze geluidseigenschappen vergevingsgezind vinden in de oren.

 

https://electronicagadgets.nl

Gerelateerde artikelen

Snel aan de slag als KAM-manager

Creatief bezig zijn met de 3d pen!

WhatsApp Bellen is erg voordelig