Acemag

Wat een paragnost precies doet

Wat is een paragnost? Een paragnost is iemand die paranormaal begaafd is. Net zoals bijvoorbeeld een helderziende. Een helderziende is altijd een paragnost, maar een paragnost is niet altijd een helderziende. Het is namelijk zo dat een paragnost de mogelijkheid heeft om meer dan 1 gaven te ontwikkelen, en soms is helderziende daar geen van. Het is altijd aan jezelf om eerst goed uit te zoeken welke gaven een paragnost heeft die je eventueel wilt bezoeken, en of deze matchen met de vragen of problemen waar jij graag hulp bij zou willen hebben. Want zoals dat elk mens uniek is, is elke paragnost dat ook. Iedereen heeft een eigen werkwijze, en zijn eigen kwaliteiten en ervaringen. Alleen niet alle paragnosten hebben een breed aanbod van deze gaven, daarom is het belangrijk dat je dit eerst goed voor jezelf gaat uitzoeken.

 

Paragnost is helderziend

Buiten dat een paragnost bijvoorbeeld helderziend kan zijn, kan deze ook helder horend, ruikend, proevend, voelend én horend zijn. Maar het licht aan hoever iemand dit ontwikkeld heeft, of ze je ook vooruit kunnen helpen.

 

Wat doet een paragnost precies?

Eigenlijk kun je een paragnost vergelijken met een tolk/ vertaler. Want zoals velen wel weten is het wetenschappelijk bewezen dat alles om je heen uit energie bestaat. En zo geldt dit ook voor jou als persoon, jij draagt ook een hoop energie mee om je heen. Alleen ben je er zelf vaak niet van op de hoogte, of is je lichaam niet in staat dit voor je te vertalen zodat het begrijpelijk wordt voor jezelf. Daar kan een paragnost je mee helpen. Een paragnost is dan in feite de tolk tussen jou en de energieën om je heen.

Deze energieën kunnen gerelateerd zijn aan je vorige levens, je verleden, boodschappen vanuit het universum, of misschien wel een overleden dierbare die je iets wilt vertellen of doorgeven. Dit zijn allemaal voorbeelden van wat een paragnost voor je kan betekenen.

 

Spirituele groei

Een paragnost kan ook heel handig zijn wanneer je zelf bezig bent met je spirituele groei, maar je vastloopt, of niet weet om te gaan met bepaalde situaties. Een paragnost kan je adviseren en door middel van hun eigen ervaring vertellen hoe zij zelf door die groei zijn heen gekomen.