Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Professionele ledlampen voor op kantoor

Kantoren zijn er in alle soorten en maten. Groot, middelgroot en klein. Chique en netjes. Sjofel en rommelig. Modern en hip ingericht en aangekleed. Met antieke meubels en een ouderwetse ambiance. Het werk dat op kantoor gedaan wordt, is ook niet onder één noemer te vangen. Soms wordt er een ander woord gebruikt dan kantoor en die naamgeving duidt de richting aan van de werkzaamheden die er plaats (kunnen) hebben: bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkkamer, werkruimte, bureau, bureel, schrijfkamer, agentuur, bedrijf, bedrijfsgebouw van een dienstverlenende organisatie, bureau van een notaris / advocaat enzovoort. Als het op kantoor verlichting LED aankomt, is het dus zaak goed te kijken wat er in die specifieke ruimte nodig is. Soms volstaat één ledlamp boven het bureau, bijvoorbeeld in de werkruimte van een zzp’er. In andere gevallen zijn tientallen zo niet honderden led-panelen nodig.

Led Design Holland begeleidt u van A tot Z

Als u besluit over te stappen op led, kunt u het best een LED specialist inschakelen. Zo iemand kan u vertellen wat voor lampen er allemaal zijn en welke kleurtemperaturen ze hebben. Hij kan de lampen tegen korting voor u inkopen bij een ledlampengroothandel. Het ophangen van de armaturen kunt u ook aan hem overlaten. Led Design Holland is een voorbeeld van een led expert die al het bovengenoemde voor u kan doen. De firma heeft een jong en vakkundig team technici die u van A tot Z begeleiden. Zij werken volgens een vast patroon.

Fase 1: Een kennismakings- en adviesgesprek bij u op de zaak of op kantoor bij Led Design Holland.

Fase 2: Het opstellen van een offerte, inclusief lichtplan op maat en alternatieven als besparingsmogelijkheid.

Fase 3: De subsidieaanvraag bij de overheid.

Fase 4: Het monteren en installeren van de ledlampen.

Fase 5: Service en onderhoud.

De laatste fase betekent eigenlijk dat Led Design Holland stand-by staat mocht er onverhoopt een lamp kapot gaan of als blijkt dat een bepaalde hoek toch te weinig licht heeft. In principe heeft een led een jarenlange levensduur en hoeft hij niet onderhouden te worden (behalve af en toe schoonmaken met een natte doek als de lamp stoffig is geworden).

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Welke hostingpartijen uit Amerika zijn goed om te gebruiken?

Waar houdt een recruiter zich mee bezig?

Wanneer en waarom moet ik een incassobureau inschakelen?