Laat de daklekkage van uw bitumen dak vakkundig repareren door de specialist

Wanneer u een bitumen dak heeft, is het lastig te achterhalen hoe en wanneer een daklekkage is ontstaan. Na vele regenbuien kan een daklekkage bij dit type dakbekleding helaas snel ontstaan. Het eerste waar u aan denkt is om dit te repareren. Bent u eigenaar van een oud dak? Dan is een snelle reparatie vaak niet de slimste keuze. Dit omdat het probleem groter is dan enkel een lekkage. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vaak prioriteit. Dakonderhoud Nederland maakt gebruik van duurzame oplossingen; een voordeel wat u op de lange termijn eenvoudig terugverdient. Laat u ontzorgen en ontvang advies op maat voor uw bitumen dak!

Een daklekkage wordt binnen 24 uur beoordeeld

Heeft u een daklekkage? Dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Want hoe langer de daklekkage aanwezig is, hoe meer schade deze kan aanrichten. Bij Dakonderhoud Nederland bent u verzekerd van een goede service en de nodige kennis en ervaring. Al meer dan veertig jaar is het bedrijf zowel particulieren als bedrijven van dienst. Zodra u naar Dakonderhoud Nederland belt, staat er binnen 24 uur iemand bij u voor de duur. Uw probleem wordt beoordeeld en er wordt direct een offerte opgemaakt. Wordt een noodgeval geconstateerd? In dit geval wordt het probleem direct voor u opgelost!

Voorkom daklekkage op uw pannendak

Woont u in een oude boerderij? Of bent u trotse eigenaar van een riante villa? Dan heeft u misschien wel eens te maken gehad met beschadigde dakpannen, rottende panlatten of scheurende nokvorsten. Een daklekkage komt hierdoor regelmatig voor en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Door dakpannen te hergebruiken kunt u besparen op de renovatiekosten. Laat dampdoorlatende folie aanbrengen of nieuwe panlatten monteren door Dakonderhoud Nederland. Zijn uw dakpannen zo ver beschadigd dat deze vervangen moeten worden? Kies dan voor een goedkope variant in de vorm van geglazuurde pannen of edelen engobe dakpannen. De dakpannen zijn duurzaam en zorgen er ook nog eens voor dat ze vele jaren meegaan.