Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Als grondstewardess zie je veel van de maatschappij!

Hou jij van diverse werelddelen? Misschien is de baan als stewardess iets voor je! Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun werknemers. Daarom is het dus belangrijk om een degelijke opleiding te volgen. Als stewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van inzittenden in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  het voedsel en verkoopt belastingvrije artikelen. Voor inzittenden ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun vlucht zo fijn als kan te maken. 

Zorg voor de veiligheid van toeristen

Grondstewardess zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Je werkt in een internationale sector waar het beroep 24/7 door gaat. Je hebt dus geen bedenkingen tegen afwijkende werktijden. Jij bent altijd op de hoogte van de doorlopend veranderde scherpe eisen die gesteld worden aan het vliegen en zorgt ervoor dat passagiers een aangename vlucht hebben. Als steward zijnde ben jij het aanblik van de luchtvaartmaatschappij. Personen kunnen jou waarnemen aan je grondstewardessenuniform van de coöperatie waarvoor je werkt. Je verleent voortreffelijke diensten en bent aansprakelijk voor de protectie op de luchthaven. Je zorgt ervoor dat passagiers zorgeloos op reis kunnen. Als steward zijndekom jij gevariëerde culturen tegen en kan je veel van de aarde zien.

Optreden als allround luchtvaartdienstverlener

Ingeval allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast help je ze met het ontraadselen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag identiek en je komt steeds weer voor onverwachte situaties te staan.
Studenten van TAT beroepsopleidingen werken voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees meer over onze studenten onder het kopje Ook werken als steward(ess)?

Opleiding om stewardess te wordenKom nu een training stewardess volgen bij TAT

Onze stewardess is een erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor deugdelijkheid. Onze cursussen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen studenten en begeleiders. Informeer vandaag nog voor de eerstvolgende startdatum. 

http://opleidingstewardess.nl/