Ace Magazine
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boeken van Karin Slaughter

De succesvolle auteur Karin Slaughter is geboren in 1971, komt uit Atlanta en heeft een aantal spannende thrillerseries geschreven. Het lezen van de boeken in de juiste volgorde is zinvol en zorgt voor perfect leesplezier. We presenteren de boeken van Slaughter in de juiste volgorde, zodat er geen onnodige irritaties ontstaan bij het lezen van de thrillers.

Grant County Thriller serie van Karin Slaughter

De Amerikaanse auteur Karin Slaughter vierde haar grote doorbraak met de uiterst succesvolle Grant County thrillerserie. De roman gaat over de kinderarts en forensisch arts Sara Linton en haar ex-man, de politiechef Jeffrey Tolliver en de politievrouw Lena Adams. Degenen die het lezen niet per se als een van hun grootste hobby’s beschouwen, hebben trouwens geluk. Het productiebedrijf Entertainment One heeft de filmrechten voor de boeken van Grant Country veiliggesteld en Slaughters zal aan het script werken.

 

De Will-Trent romans van Karen Slaughter

De Will Trent serie gaat over het kwaad rond het Atlanta Police Department en de onvermoeibare inspanningen van Special Agent Will Trent. In haar serie “Georgia” laat de Amerikaanse schrijver Karin Slaughter, een van de meest succesvolle thrillerschrijvers van dit moment, onderzoekers uit Atlanta in de staat Georgia en haar andere misdaadserie “Grant County” samen op jacht gaan naar een moordenaar. 

Zelfs de ervaren detective Michael Ormewood van de Atlanta Police Department is geschokt als hij de wrede vermoorde vrouw voor hem ziet. Het werk van een pathologische seriemoordenaar? Alles wijst erop. Michael wordt daarom gedwongen om samen te werken met Special Agent Will Trent, een man die hij instinctief wantrouwt. en met Angie Polaski, een undercover politieagent die ooit zijn maîtresse was tot ze zijn vijand werd. Korte tijd later krijgt de boze toegang tot Michael’s eigen huis. En het verleden sijpelt in het heden als gif in zijn aderen…

 

De Georgia misdaadserie van de succesvolle auteur

De Georgia Series combineert de werelden van Grant County en Will Trent. Sara Linton is verhuisd van Heartsdale naar de grote stad en ontmoet Faith Mitchell en haar partner Will Trent-in het ziekenhuis. Deze serie presenteert het beste van twee werelden voor Slaughter fans. 

 

Verfilming van de boeken van Karen Slaughter

Binnenkort komen de verhalen van Slaughter op de televisie. Yellow Bird heeft de rechten voor de Will Trent Series verworven en is van plan om drie films te produceren op basis van de boeken. Yellow Bird is het Zweedse productiebedrijf dat televisiefilms produceerde op basis van het boek van Stieg Larsson, The Girl With the Dragon Tattoo, en de twee vervolgverhalen. Passend is Yellow Bird van plan om de Will Trent films op locatie in Atlanta te produceren.