Muggenlamp voor het bestrijden van muggen

Muggenlamp voor het bestrijden van muggen

  • maart 23, 2017
  • 0 comments

Muggen komen steeds frequenter en ook langer voor in Nederland en België. Dat komt doordat de winters steeds milder worden en het lekkere weer in de maand maart alweer voor de deur staat. Muggen verjagen buiten kun je het beste doen door middel van een muggenlamp. Maar er zijn ook zeker andere opties.

Muggen verjagen buiten

Muggen verjagen en op afstand houden hoeft niet moeilijk te zijn. Wanneer je voornamelijk overlast van muggen hebt tijdens het eten in de tuin. Dan is het een goed idee om wat extra knoflook door je eten te doen. Muggen hebben daar namelijk een hekel aan en blijven dan op afstand. Een andere optie is om flink wat DEET op te doen. Smeer je armen en enkels goed in om de muggen op afstand te houden. Het plaatsen van horren voor ramen en deuren. Deze methode wordt vaak pas toegepast wanneer het hoog zomer is, terwijl het advies is om dit juist veel eerder te doen. Horren kunnen veel muggen gemakkelijk buiten houden.

Muggenlamp ophangen

Een muggenlamp werkt toch wel het beste. Belangrijk is dat je er één kiest met een groot bereik en die tevens geschikt is voor buitengebruik. Een goede optie is de Cyclone Pro. Deze muggenlamp is niet waterdicht, maar kun je wel buiten ophangen. Doe dit bijvoorbeeld onder een afdakje, of neem de muggenlamp mee naar binnen wanneer het begint te regenen.

Muggen verjagen slaapkamer

Muggenoverlast in de slaapkamer? Ook daar kun je een muggenlamp ophangen of neerzetten. Kun je niet zo goed tegen het geluid? Plaats de muggenvanger dan op de overloop. Waarom een muggenlamp zo goed werkt, en dan neem ik de Cyclone Pro als voorbeeld, is om de volgende redenen:

1) CO2 uitstoot: muggen komen af op CO2, dit ademen we uit en hiermee lokken we muggen naar ons toe.
2) Ventilator: de Cyclone Pro muggenlamp is voorzien van een ventilator. Zodra de muggen dicht in de buurt van de lamp vliegen, dan worden ze naar binnen gezogen.
3) UV- licht: de Cyclone Pro is voorzien van twee blauwe UV- lampjes.

Tot slot

Muggen kunnen op verschillende manieren op afstand gehouden worden. De meeste gangbare manieren zijn; het plaatsen van horren, smeren met deet en een muggenlamp ophangen. Het is verstandig om goed te bekijken welke methode voor jou het beste werkt. Heb je de horren al geplaatst maar wordt de muggenoverlast niet minder? Overweeg dan om een muggenlamp aan te schaffen.

https://www.cyclonemuggenlamp.nl/muggen-bestrijden