Acemag

LED vs Spaarlamp: Wat zijn de verschillen en welke lamp is beter?

LED versus spaarlamp: wat zijn de verschillen en welk licht is beter?

Zowel Spaarlampen als LED-lampen zouden een goede methode zijn om energie te besparen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld halogeen of gloeiende lampen. Het is daarom moeilijk te zeggen of een LED- of een spaarlamp een superieure beslissing is. Wat zijn de contrasten tussen deze twee soorten lampen, wat is het gebruik van LED-lampen en spaarlampen, en welk licht is eindelijk de winnaar met betrekking tot LED versus spaarlamp? Hier kunt u progressief doorlezen over spaarlampen en ontdekken waarom het LED-licht de beste beslissing is voor vrijwel elke toepassing.

Correlatie van licht en spaarlampen

Spaarlampen waren een van de belangrijkste geweldige opties in tegenstelling tot gloeilampen, omdat ze veel geleidelijk conservatiever zijn om te gebruiken. Spaarlampen en gloeilampen werken op totaal verschillende manieren: een gloeilamp geeft licht door een dunne metalen draad op te warmen, terwijl een spaarlamp, zoals we eerder zeiden, eigenlijk een kleine gekrulde fluorescerende cilinder is.

Spaarlampen zijn aanzienlijk effectiever dan gloeilampen, omdat ze meer energie omzetten in licht dan in warmte. In het geval dat u denkt aan een gloeilamp en een spaarlamp, zult u zien dat een gloeilamp elke seconde tot meerdere malen meer energie uitbreidt. Bijvoorbeeld: een 5 watt spaarlamp is qua lichtopbrengst praktisch gelijk aan een 25 watt lamp.

Koop LED-lampen om uw spaarlampen te vervangen

LED lampen en spaarlampen variëren aanzienlijk wat betreft activiteit, materialen en energiegebruik. Bij spaarlampen zijn de wattages hoger dan bij leds voor een vergelijkbare lichtopbrengst, ledlampen bevatten minder schadelijke stoffen en leds gaan veel langer mee. Dus in het geval dat u aan het nadenken was of het slimmer is om een ​​LED of een spaarlamp te kopen, weet u momenteel waarom een ​​LED-lamp altijd een superieure beslissing is.

In ons assortiment ontdek je LED lampen van verschillende merken, bijvoorbeeld Philips, Ledvance en ons gematigde huismerk. Onze leds zijn uitstekend voor verschillende toepassingen. Zo hebben wij warmwitte leds voor uw temperamentverlichting of leds die koeler licht geven in uw studeerkamer. Zit je graag tot laat in de avond in de tuin? Kies dan voor LED tuinverlichting of verandaverlichting. Daarnaast hebben we een praktische optie afhankelijk van LED’s voor uw TL-buizen. Dien dus vandaag nog uw verzoek in!

Meer weten? Lees het hele artikel LED vs Spaarlamp

https://123lampenshop.nl/