EOS online kopen bij Bitvavo

EOS online kopen bij Bitvavo

  • augustus 24, 2018
  • 0 comments

EOS is gebaseerd op het onderzoek van Dan Larimer. Dan Larimer is de ontwikkelaar van EOS en heeft met veel succes het Bitshares en Steemit gelanceerd. Deze twee verschillende blockchain maken gebruik van dezelfde motor: Graphene.

Graphene is een nieuwe blokketentechnologie met een nieuw consensus algoritme, de Delegated Proof of Stake. Dit is een verbetering op de bekende Proof-of-Work en Proof-of-Stake algoritmes. De Dpos algoritme kan als een soort blockchain consensus governance algoritme worden beschouwd, waarbij de stake holders de beveiliging delegeren aan de gespecialiseerde gedelegeerde groep van nodes, de wittnesses voor het toevoegen van nieuwe blokken en het beveiligen van het netwerk.

Wanneer er eentje niet goed zijn werk doet, zal deze meteen worden verwijderd en vervangen met een andere. De software werk natuurlijk automatisch via algoritmes en wordt binnen secondes verwerkt. Bovendien is er sprake van een blockchain architectuur waarbij verticale en horizontale schaalbaarheid wordt verwezenlijkt voor decentrale applicaties door EOS te ontwerpen als een operatief systeem.

De EOS  software voorziet in de accounts, de authentificatie, de grootboeken, ansynchrone communicatie en het beheren van applicaties over verschillende processors of clusters van processors.

Het resultaat is een blokketenarchitectuur die miljoenen per secondes kan verwerken, waarbij kosten worden geelimineerd en de lancering van decentrale applicaties gemakkelijk is met kennis van C++. Op 1 juni 2018 zal EOS officieel gelanceerd worden. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

 

Bron: Bitvavo.com