Ace Magazine
Image default
Auto

Nieuwe banden voor een mooie prijs

Voor een zo kort mogelijke remweg en een lange levensduur koop je jouw nieuwe banden bij P. van Raay Bandenservice. Nieuwe banden hebben niet alleen een praktisch nut, ze zien er ook veel netter uit. En dat is ook niet onbelangrijk als het om je zakelijke auto gaat. De eerste indruk is belangrijk en daarom kom je voor nieuwe banden langs bij deze specialist in Nijmegen.  

De voordelen van nieuwe banden

Allereerst gaan nieuwe banden natuurlijk een stuk langer mee dan gebruikte banden. Omdat het profiel dieper is zorgen nieuwe banden er bovendien voor dat je auto beter op de weg ligt en je in alle weersomstandigheden de controle houdt over het voertuig. Tot slot hebben nieuwe banden vaker een garantietermijn waardoor je nog meer zekerheid hebt. De aanschafprijs is uiteraard wel een stukje hoger, dus informeer altijd of het voordeliger is om nieuwe banden te kopen of dat gebruikte banden afdoende zijn.

Een lage prijs door slim inkopen

Nieuwe banden komen wekelijks binnen bij P. van Raay Bandenservice. Het gaat hierbij vaak om restpartijen die worden opgekocht bij importeurs. Hier blijft vaak wat voorraad over, bijvoorbeeld omdat er een nieuw type van band uitkomt. De kwaliteit van deze restpartijen voldoen aan alle wettelijke normen maar zijn een stuk goedkoper. Dus ook jouw nieuwe banden koop je bij P. van Raay Bandenservice.

Gerelateerde artikelen

De staking van de politie

Leaseauto: de Renault Trafic

Tuning files: dé manier om uw motormanagement te optimaliseren