Hand Carwash Turnhout de nieuwe referentie

Hand Carwash Turnhout de nieuwe referentie

  • juni 3, 2015
  • 0 comments

Hand Carwash Turnhout

Hand Carwash Turnhout is de referentie voor de wekelijkse poetsbeurt van uw auto. Dit komt het meeste tot zijn recht bij de ‘Nadroog Service’. Nadat uw auto is gewassen wordt deze volledig gedroogd met schone droogdoeken. Alleen het water wat tussen uw spiegel zit is er ook niet met perslucht uit te halen.

Oplossing 1 U kunt bij Hand Carwash Turnhout aan direct de Ring opdraaien en even richting SVILLA rijden. Daar ziet u direct dat ze een bijzonder hoge rating van Bookings.com hebben gekregen. Door dit met een beetje snelheid te doen, gaat het water wat achter uit spiegels zit uitlopen over de deuren. Net als het water in de rand van uw kofferbak. Met de Nadroog Service kunt u terug binnenrijden bij Hand Carwash Turnhout waar ze direct u laatste watersporen verwijderen. Oplossing 2 Bent u van het minder geduldige type, dan kunt u ook een droogpoetsdoekje meekrijgen, zodat u op de plaats van bestemming zelf even langs de auto loopt en de watersporen verwijdert. Hierdoor heeft u een optimaal resultaat en plezier van uw schoonmaakbeurt.

Free Wifi Het wachten tijdens het poetsen hoeft geen verloren tijd te zijn. U kunt wachten en onderwijl uw mailverwerken of surfen op het internet. Heeft u meer trek in koffie, dan kunt u dit ook pakken. Er zijn in de regio Turnhout meerdere carwashses, maar er is er geen die met zulke professionele middelen werkt als Hand Carwash Turnhout. Door niet te besparen op de kwaliteit van de reinigingsmiddelen en droogdoeken wordt uw auto optimaal verzorgd wat een meerwaarde is voor uw auto.

Simoniseren Wilt u uw auto terug in nieuw staat, dan kunt u deze laten simoneren. Door gebruik te maken van de beste poetsmaterialen blinkt uw auto weer als nieuw. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken. Ook het binnen interieur en plafond kan worden gereinigd, maar het is belangrijk dat u vooraf een afspraak maakt om te laten kijken. Zodoende gaat u niet teveel moeten betalen voor uw grote schoonmaakbeurt. Het is moeilijk om een prijs te bepalen door de telefoon. Doorgaans is de klant beter af wanneer hij of zij de moeite neemt om even te passeren. De prijsopgave kan ook worden gemaakt tijdens uw wekelijkse poetsbeurt.

Hand Carwash Turnhout zorgt voor de meerwaarde van uw auto tijdens uw gebruik en bij verkoop. Maak kennis en u zult het zelf kunnen ervaren.