Chiptuning BMW, Audi, Marcedes en andere moderne automotoren

Bent u benieuwd wat chiptuning kan doen voor uw BMW? En vraagt u zich af of het een goed idee is? Bij een moderne auto kan chiptuning flink meer vermogen opleveren in termen van Pk’s en koppel. Chiptuning stelt de computer van uw auto strakker af waardoor de auto sneller reageert en efficiënter met brandstof omgaat. In tegenstelling tot opvoeren blijft deze prestatieverbetering ruim binnen de perken van wat de motor aan kan. U hoeft zich dus niet druk te maken over een motor die sneller slijt, of dat uw auto niet door de APK komt. Neem voor chiptuning van uw (Duitse) auto contact op met Chip Performance.

Prestatiewinst dankzij chiptuning voor Duitse merken als BMW, Audi & Mercedes

Bent u op zoek naar meer vermogen voor uw BMW zonder de motor aan te passen? Al eens gedacht een BMW chiptuning? Bij chiptuning wordt de software van uw BMW geoptimaliseerd per toerental en gaspedaalstand. Chiptuning van uw BMW, Volkswagen of Mercedes kan u al gauw 30% meer vermogen, en 10% aan brandstofbesparing opleveren. En door chiptuning uit te laten voeren bij Chip Performance hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen bij de APK. De motor wordt altijd zo afgesteld dat de prestatieverbetering binnen de gestelde marge blijft. Neem vooral contact op met Chip Performance voor een indruk van de kosten en wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.

Prestatiewinst door chiptuning berekenen voor uw BMW

Wilt u graag weten wat chiptuning kan doen voor uw BMW? Bekijk eens de website van Chip Performance om de prestatiewinst te berekenen voor uw specifieke auto. U selecteert het model waar u in rijdt, en dit handige tooltje geeft aan hoeveel prestatiewinst er voor dit specifieke model geboekt kan worden. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft het vermogen aan, wat onder andere de maximum snelheid bepaalt. Meer koppel betekent dat uw auto meer trekkracht heeft en sneller kan accelereren. Chiptunen is overigens, vaak in tegenstelling tot opvoeren, volledig legaal. Dat komt doordat er gewerkt wordt met de reeds aanwezige software in het motormanagementprogramma en omdat de prestaties enkel worden geoptimaliseerd binnen de toegestane parameters.