Bouwtechnische keuring Amersfoort

Bouwkeuring Amersfoort

Inzicht krijgen in de bouwtechnische staat van uw woning

Met deze bouwtechnischekeuring wordt er een duidelijk inzicht verkregen van de huidige bouwkundige staat van uw woning. In het rapport worden bouwkundige gebreken van uw woning vastgelegd en worden de kosten voor de korte termijn en achterstallig onderhoud weergegeven. Volledig NHG erkend en conform eisen NEN2767.

Onafhankelijk advies

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

Basiskeuring

Info

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. In het rapport worden de bouwkundige elementen met hun gebreken benoemd. Hierbij worden geen herstelkosten opgenomen en dit rapport voldoet niet aan de eisen van de NHG en andere financiele geldverstrekkers.

Wilt u een rapport met herstelkosten en welke voldoet aan de eisen van de financiele geldverstrekkers? Vraag dan een bouwkundige keuring incl. NHG aan.

Het rapport 

U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring via de mail. In dit rapport staan alle gebreken met herstelkosten, voor de korte en lange termijn. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring uitgevoerd en het rapport opgeleverd binnen 3 werkdagen.  

Aanvragen

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het aan via onze website en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat het afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

De genoemde tarieven zijn all-in incl.BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijdekosten etc.)!

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

Bekijk de website van Keuringshuis.nl: specialist in bouwkundige keuringen.

http://keuringshuis.nl