Bouwkundig consult is geen raar idee bij aan- of verkoop van een woning/bedrijfspand

 

De basis van een bouwkundige inspectie

Wanneer u geen behoefte heeft aan uitgebreide bouwtechnische inspectie incl. rapportage maar u slechts op zoek bent naar een specialist om een bepaald bouwkundig probleem voor u te belichten, dan kunt u bij Bouwkundige Keuring Amsterdam snel en voordelig terecht voor onafhankelijk bouwkundig advies.

 

Bouwkeuringen is specialistenwerk

Hierbij kijkt één van onze specialisten ter plaatse met u mee naar het bouwtechnische vraagstuk van uw keuze. Het gaat hierbij om een diepgaande, specialistische inspectie van één specifiek bouwkundig probleem. Het probleem kan van uiteenlopende aard zijn: dakbedekking, fundering, isolatie.. nagenoeg alle bouwtechnische onderwerpen zijn bij onze bouwkundig ingenieurs is goede handen. Zij beschikken allen over jarenlange ervaring binnen het vakgebied en weten dan ook raad met een verscheidenheid aan specialistische vraagstukken.

 

 Energie label is van toepassing

Voor bepaalde onderwerpen bieden wij aparte inspecties aan. Dit is het geval wanneer u kwestie asbest-gerelateerd is, maar bijvoorbeeld ook wanneer u het energie label van uw pand of woning wilt bepalen of wanneer er behoefte is aan een uitgebreide bouwkundige keuring die meerdere onderwerpen of gewoon het hele pand bestrijkt. Om te kijken hoe wij het beste aan uw vraagstuk tegemoet kunnen komen, ontvangen wij uw aanvraag bij voorkeur per telefoon. Per mal mag natuurlijk ook, dan nemen wij kontakt met u op om een en ander door te spreken. Bouwkundige Keuring Amsterdam biedt voor alle bouwkundige vraagstukken objectieve, onafhankelijke expertise en een aanpak op maat.

Bouwkundig consult?

Ook wanneer u reeds betrokken bent bij lopende werkzaamheden aan uw pand of woning, kan een aanvullend bouwkundig consult van grote waarde blijken te zijn. Het geeft u een deskundige steun in de rug bij (potentiele) conflict situaties en verschaft u objectief inzicht in de staat van de werkzamheden en uw verdere mogelijkheden. Het bouwkundig advies is aan te vragen tegen scherpe tarieven, en kan ter plaatse altijd worden uitgebreid naar een meer-omvattende analyse en desgewenst ook een rapportage.

 

Bouwkundige Keuring tilburg is hét aanspreekpunt voor al uw keurings- en advieswerk binnen de regio en daarbuiten. Wij zijn overal snel ter plaatse en onderscheiden ons door onze klantgerichte, flexibele aanpak van al uw bouwkundige vraagstukken.

 

https://bouwkundige-keuringamsterdam.nl