Ace Magazine
Image default
Adverteren

The Review Company

The review Company is een team dat heel graag  de beste kant van een bedrijf belicht, maar dan nét even op een andere manier dan alle anderen. The Review Company bestaat uit een team dat staat te popelen om verhalen te vertellen. Dit kan zijn van je klant, van je organisatie of wat dan ook, als het maar een echt verhaal is.

Tevreden klanten

The review Company is ontstaan omdat ze vonden dat de bedrijfsvideo’s zoals we die allemaal kennen eigenlijk helemaal niet meer van deze tijd zijn en het veel beter moet kunnen. In de ouderwetse video’s vertelt een ondernemer waarom het bedrijf zo fantastisch is, bij The Review Company hebben ze ervoor gekozen om juist de klant te laten vertellen waarom het bedrijf zo fantastisch is. Een manier die veel geloofwaardiger is voor de klanten, omdat ze namelijk oprecht tevreden waren of zijn.

Hoe gaan we te werk?

Wij gaan voor jullie bedrijf op zoek naar een aantal tevreden klanten. Samen met onze vakmensen zorgen wij er voor dat de juiste vragen worden gesteld, de juiste onderwerpen aan bod komen en dat uiteindelijk de juiste inhoud in de video terecht komt. Wij voelen goed aan wat mensen willen horen en wat juist weer niet. Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onszelf, maar ook bij de klanten en dat zul je terug zien in onze video’s.

 

Gerelateerde artikelen

Kerntrekbeslag

Knap knippen via een Knipcursus

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een elektrische auto?